Dankzij goede fysio in Capelle aan den IJssel weer snel overeind

Zit u om een fysio in Capelle aan den IJssel verlegen? Laat u dan door de huisarts naar ons doorsturen. Pijnlijke spieren, gewrichten of botten mogen niet uw leven overnemen. Er is vast en zeker een snelle oplossing te vinden voor vastzittende spieren en de fysio in Capelle aan den IJssel bij uitstek daarvoor vindt u op belichaming.nl. Kijkt u maar eens op de website want we leggen u graag het een en ander over de diverse behandelmethodes uit. Klinkt u dat vervolgens als muziek in de oren en kunt u niet wachten om de fysio in Capelle aan den IJssel te ontmoeten? Dan kunt u natuurlijk ook zonder doorverwijzing een intakegesprek bij ons aanvragen. Het is daarbij wel aan te raden om bij uw verzekeraar na te gaan in hoeverre u voor fysio in Capelle aan den IJssel verzeker bent. bij enkel een basisverzekering kan het namelijk snel behoorlijk duur worden. Maar soms is het de investering meer dan waard. Hebt u bijvoorbeeld zelfs uw vakantie moeten annuleren vanwege de aanhoudende pijn? Dan is het in onze ogen niet meer dan logisch dat u zo goed en zo snel mogelijk hersteld. Uw reconvalescentie heeft onze prioriteit en dus is het verstandig om langs te gaan bij de fysio in Capelle aan den IJssel. Een behandelingsduur wordt bij het eerste gesprek vastgelegd maar het kan zo zijn dat u uiterst positief reageert zodat het verkort kan worden. wel zijn wij hier altijd eerlijk over, dus als we vinden dat er meer behandelingen nodig zijn om tot een voltooid programma te komen dan zullen we u dat ook meedelen.

U hoeft niet meer te zoeken naar een fysio in Capelle aan den IJssel

Uiteraard heeft deze fysio in Capelle aan den IJssel diverse contracten met vele zorgverzekeraars. Dat betekent meestal dat u met uw aanvullende verzekering kunt rekenen op een deel of zelfs totale vergoeding van de behandelingen. Zoals we al eerder aangaven is het slim om dat van te voren even uit te zoeken. U maakt bijvoorbeeld via de mail of telefoon een afspraak voor een intakegesprek. Dat gesprek duurt tussen de 30 en 60 minuten. We onderzoeken direct uw klachten en kunnen ook direct een behandelplan opstellen. Misschien kunnen we zelfs al met een stukje van de behandeling beginnen of u een opdracht meegeven om thuis mee te werken. Zo kunt u met sommige handelingen zelfs uw spieren versterken, acute pijn voorkomen of genezen en op die manier een verzachtende omstandigheid voor uw situatie creƫren.

  • Wilt u graag weten wat uw klachten zijn? Doe dan op onze website de klachtencheck om de oorzaak van het probleem snel te achterhalen.
  • Het is ook mogelijk om online trainingen te volgen. Meldt u direct aan zodat u toegang krijgt tot de diverse trainingsmodules,
  • U kunt online op de site van deze fysio in Capelle aan den IJssel ook allerlei ondersteunend materiaal kopen. Bestel er bijvoorbeeld een rugkussen, nachtrol of balkussen voor de juiste ondersteuning.

Voor ieder fysiek probleem zoeken we naar een passende oplossing

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van de kennis en kunde van deze fysio in Capelle aan den IJssel. Met meer dan 16 jaar ervaring ligt de specialiteit van deze fysiotherapeute voornamelijk rond de wervelkolom. Maar dat neemt niet weg dat ze ook altijd een passende oplossing kan vinden bij totaal andere problemen zoals het herstellen van een heupoperatie, knieblessure of een reumatische aandoening. U kunt via de handige webagenda direct een afspraak inplannen maar het is ook zeker mogelijk om te bellen en te mailen!

Lees meer…