Gun je huid en haar de verzorging die ze nodig hebben via een satijnen kussensloop

Als je ’s ochtends voor de spiegel staat, dan gaat een groot deel van de tijd naar het verbeteren van de conditie waarin je huid en haar verkeren. Toch is dat enigszins raar, aangezien je net wakker bent en nog niets hebt gedaan met je huid of je haar. Je hebt alleen geslapen. Je lichaam en je geest komen tot rust tijdens de slaap (als je goed slaapt), maar huid en haar lijken flink te moeten afzien. Alle moeite die jij doet om je huid te laten stralen of om je haar mooi glanzend te maken, worden blijkbaar in de nacht weer teniet gedaan. Daardoor moet je elke ochtend weer aan de slag om het bij te werken. Je haar heeft bij het ontwaken bijvoorbeeld opeens allemaal knopen en klitten en je gezicht lijkt te zijn voorzien van rode striemen en oneffenheden. Sommige mensen smeren er vervolgens een flinke laag make-up overheen, maar dat is niet bepaald verstandig. Je pakt het probleem niet aan en maakt het vaak juist alleen maar erger. Hoe dikker de laag foundation die je aanbrengt, des te minder goed de huid kan ademen. Dat zal de hoeveelheid acne en andere onzuiverheden uiteindelijk alleen maar in de hand werken. Je kunt het probleem beter bij de wortel aanpakken door een satijnen kussensloop te kopen. Als je namelijk op een satijnen kussensloop van Satin Sleepers ligt te slapen, dan glijdt het zachte zijden materiaal constant onder huid en haar door. Er komen geen vouwen in het materiaal, zodat er ook geen striemen in je gezicht kunnen komen. Verder is het dusdanig zacht, dat je haar niet in de knoop raakt door het kussensloop. Als je vervolgens wakker wordt na een nachtje slapen op een satijnen kussensloop, dan zien je huid en haar er nog steeds gezond en verzorgd uit. Daardoor hoef je in de ochtend geen handelingen uit te voeren om de schade te herstellen. Dat is uiteraard heel fijn, maar ook je huid en haar zullen je dankbaar zijn. Het is mooi dat je dankzij een satijnen kussensloop tijd kunt besparen, maar het is nog veel mooier dat je haren weer mooi glanzen en dat je huid er ook veel zuiverder uitziet. Los daarvan ligt het ook gewoon heerlijk op een satijnen kussensloop. Het materiaal voelt zo zacht aan, dat je meteen lekker weg kunt dommelen als je je hoofd op het kussen legt. 

Bestel jouw eigen satijnen kussensloop via satinsleepers.nl

Als je een mooi satijnen kussensloop wilt bestellen voor in jouw slaapkamer, dan kun je dat meteen regelen via de website van satinsleepers.nl. Hier vind je het complete assortiment van kussenslopen. Je hebt de keuze uit twee verschillende maten, zodat het satijnen kussensloop altijd rondom jouw kussen past. Uiteraard heb je ook de keuze uit verschillende kleuren, zodat je altijd voor een kleur kunt kiezen die goed in jouw slaapkamer past. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als: 

  • Wit
  • Goud
  • Roze
  • Blauw
  • Rood

Ontdek de vele voordelen van satijn

Als je nieuwsgierig bent naar wat satijn allemaal voor jou kan betekenen, dan kun je terecht op de site van satinsleepers.nl. Hier vind je een overzicht met alle voordelen van satijn.