Houd je lichaam gezond via multivitamine van VitamineCompleet

Als je geboren wordt, dan word je geboren in een lichaam. Je identiteit valt dan ook samen met je lichaam, want het is uiteraard allemaal een samenhangend geheel. Het is niet zo dat je als een soort passagier in een lichaam zit, maar dit is wel een functionele metafoor. Het voelt ook intuïtief juist aan om te denken in termen van een lichaam in combinatie met een geest. De geest woont dan als het ware in het lichaam. Hoewel dit niet correct is, omdat de geest en het lichaam met elkaar samenhangen en je ze dus niet los van elkaar kunt denken, is het toch zinvol om ze in theorie van elkaar te scheiden. Je binnen deze theorie of metafoor wordt dus geboren in een soort voertuig waar je het de rest van je leven mee moet doen. Via dit voertuig, het lichaam, kun je als je wat ouder bent door de wereld bewegen. Hoe goed je door deze wereld kunt bewegen, hangt dus af van hoe goed je je voertuig onderhoudt. Net zoals je bij de auto goed moet kijken naar de motor, de bandenspanning, het oliepeil, et cetera; zo moet je bij het lichaam goed kijken naar de spieren, het waterpeil, het uithoudingsvermogen, de flexibiliteit, et cetera. Je moet het lichaam dus ook voorzien van de juiste brandstof. Je moet energie binnen krijgen in de vorm van calorieën en je hebt de nodige vitamines en mineralen nodig. Daarom doe je er goed aan om multivitamine te gebruiken van vitaminecompleet. Het is namelijk ontzettend lastig om dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Je moet dan zoveel verschillende dingen eten en van al die dingen moet je dan ook genoeg eten. Sommige vitamines krijg je dan genoeg of misschien wel teveel binnen en andere juist te weinig of helemaal niet. Voor een goed en gebalanceerd dieet, moet je eigenlijk uit alle schijven van de schijf van 5 voldoende eten en drinken. Maar het is een dagtaak om dat voor elkaar te krijgen en daar heb je uiteraard niet altijd tijd voor. Er moet gewerkt worden, je moet voor je gezin zorgen, je hebt hobby’s en vrijetijdsbestedingen met vrienden, enzovoorts. Dus om toch aan je vitamines toe te komen, kun je het beste gewoon multivitamine slikken. Daardoor krijg je altijd genoeg binnen ook als je even niet genoeg eet en drinkt uit al die schijven. Maar het is wel van belang dat je dan kiest voor multivitamine waar ook werkelijk alles in zit dat je lichaam nodig heeft. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor de multivitamine van vitaminecompleet. 

Kijk op vitaminecompleet.nl en bestel multivitamine

Mocht je op zoek zijn naar multivitamine waar werkelijk alles in zit wat je nodig hebt, dan kun je dat bestellen via de website van vitaminecompleet.nl. Hier kun je terecht voor: 

  • Multivitamine
  • Magnesium
  • Omega 3 visolie

Voor een compleet pakket, kun je dan ook het beste kiezen voor alle drie, zodat je zeker weet dat je lichaam niets tekort komt. 

Bestel alles wat je nodig hebt online

Als je eenmaal weet wat je lichaam tekort komt, dan kun je de juiste artikelen bestellen om de tekorten aan te vullen via de website.