De ideale kunstgras leverancier

Indien u op zoek bent naar de ideale kunstgras leverancier dan hoeft u bij deze niet verder te zoeken! Bij Tommygrass kunt u allerlei soorten nep gras vinden die voor diverse toepassingen uitermate geschikt zijn. Bij deze kunstgras leverancier kunt u bovendien niet alleen terecht als u het voor particulier gebruik wilt inslaan, want ook voor het MKB en voor re-sellers zijn wij het perfecte adres. Het kunstgras van leverancier Tommygrass is kwalitatief zeer hoogwaardig, maar is ondanks deze hoge kwaliteit zeker niet duur. Door de prijzen eerlijk te houden zijn wij populair bij vele bedrijven en particulieren die met veel plezier gebruik maken van onze producten. Voor veel mensen komt er in eerste instantie een negatieve reactie als het om nep gras gaat, maar tegenwoordig is de technologie zo ver doorontwikkeld dat het in veel gevallen niet meer van echt te onderscheiden is. Het grootste verschil dat u zult merken als u bij ons als kunstgras leverancier inkopen doet is dat het u zeer veel tijd scheelt omdat u nooit meer hoeft te maaien. Ook het steken van de kantjes, het verticuteren en het oplossen van die vervelende molshopen is verleden tijd als u kiest voor de producten van Tommygrass. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen te behalen als u er voor kiest om van deze uitstekende kunstgras leverancier producten af te nemen. Welke deze precies zijn kunt u in het vervolg van dit artikel lezen.

Alle bijbehorende producten zijn verkrijgbaar bij deze kunstgras leverancier

Het aanleggen van een nep grasveld is indien u over het juiste gereedschap en de juiste producten beschikt zeker niet al te lastig. Het belangrijkste is dat u bij de kunstgras leverancier de bijbehorende accessoires en hulpmiddelen in huis haalt zodat u hiermee snel aan de slag kunt. Het gaat bij het aanleggen van een kunstgrasveld namelijk niet alleen om de bovenlaag, want ook daar vlak onder moet alles in orde zijn zodat bijvoorbeeld de afwatering goed werkt. Ook is het belangrijk dat het veld goed egaal is, anders kunnen er vervelende en bovendien lelijke hobbels ontstaan die zeker op een sportveld voor overlast zorgen. Gelukkig kunt u bij de kunstgras leverancier Tommygrass alles in één keer bestellen. Doordat alles uit voorraad leverbaar is hoeft u er nooit lang op te wachten en kunt u direct aan de slag. De producten die wij, naast het gras zelf, nog verkopen zijn onder andere de volgende;

  • Lijmband
  • Geotextiel
  • Valdemping
  • Bevestigingshaak
  • Vulzand

Het bestellen van alle producten bij dezelfde kunstgras leverancier zorgt er niet alleen voor dat alles op hetzelfde moment zal worden afgeleverd, want ook qua prijs kan dit verschil maken. Er hoeft maar één keer verzendkosten te worden overgemaakt en bovendien kan het voordelig zijn om grote hoeveelheden in één keer in te slaan. Als groothandel zijn wij de ideale partner voor bijvoorbeeld het MKB.

Tuin, sportveld of balkon met nep gras

Een fraaie tuin kan het hele jaar door mooi groen blijven indien er gebruikt gemaakt gaat worden van kunstgras. Als leverancier weten wij echter als geen ander nog veel meer ideale toepassingen voor dit product. Het is bijvoorbeeld zeker mogelijk om ook balkons en dakterrassen van een fraaie groene bekleding te voorzien. Voor speelplekken en sportvelden is het eveneens een prachtig product. Het gaat veel minder snel kapot, kan goed tegen extreem droog of juist nat weer en heeft vrijwel geen onderhoud nodig. In eerste instantie is het aanleggen van een kunstgrasveld een investering, maar dankzij de kostenbesparing de jaren daarop is het zeker de moeite waard en zult u vast en zeker goedkoper uit zijn!