Luister naar je hart

Soms raken mensen met zichzelf in de knoop. Dat gebeurt soms heel plotseling, op een moment dat je er geen erg in hebt. Een schokkende gebeurtenis kan een directe aanleiding zijn, maar soms kom je ook plots tot het besef dat je leeft in een slechte routine. Het Hartepad helpt je om jezelf terug te vinden. Een belangrijk uitgangspunt is: luister naar je hart. Je hart is immers altijd authentiek en weet waar jij behoefte aan hebt. Waar kan Hartepad je bij helpen?

  • Een gelijkwaardige relatie
  • Handelen naar je gevoel
  • Keuzes maken zonder te twijfelen
  • Delen van emoties

Voor een gelijkwaardige relatie is het belangrijk dat je allereerst met jezelf in het reine komt. Je moet je eigen handelen op waarde kunnen schatten en daar waarde aan geven. Wanneer je al je geluk zoekt bij je partner, verdwijnt het gevoel van gelijkwaardigheid. Als je jezelf genoeg aandacht geeft, kun je dat ook teruggeven aan je relatie. Het Hartepad helpt je bij de zoektocht naar antwoorden. Die zoektocht begint diep in jezelf en is altijd anders. Het leidt telkens weer tot verrassende inzichten. Om je gevoel te begrijpen, zul je niet alleen moeten denken, maar ook diep in jezelf moeten graven. De filosofie van het Hartepad begint daarom bij jezelf. Luister naar je hart. Diep van binnen weet jij waar je naar op zoek bent en wat je wilt in het leven. Je begrijpt ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor de juiste sturing. Door dat te onderzoeken zet je de eerste stap naar een gelijkwaardige relatie. Luister naar je hart, dan kan je partner dat ook doen. Wil jij meer weten over de werkwijze van bovenstaand bedrijf, of meer te weten komen over levenscoach Carla Trappenburg? Ga dan naar http://hartepad.nl/blog/ en lees de inspirerende artikelen.

Luister naar je hart: gevoel en keuzes

Sommige mensen willen graag meer kunnen handelen naar hun gevoel. Iets houdt hen echter tegen. Het kost tijd deze impasse te doorbreken, maar dat is het waard. Wederom is hier het advies: luister naar je hart. Het is de bedoeling dat je al je automatische reacties leert herkennen en daar anders op reageert. Oude patronen doorbreken, zodat je kunt handelen naar je gevoel. Ook bij het maken van keuzes moet je goed naar je eigen gedrag kijken. Veel mensen hebben weinig zelfvertrouwen en dat uit zich op verschillende manieren. Soms maakt iemand helemaal geen keuze (uitstellen), maar het komt vaker voor dat mensen zich nog lang afvragen of ze wel de juiste keuze hebben gemaakt. Ze liggen lang te malen en komen niet meer tot rust. Als er dagelijks veel van dit soort beslismomenten voorbij komen, zorgt dat voor veel stress en twijfel. Luister naar je hart, dan weet je welke keuzes goed voelen. Dat is een lastig proces, waar je gegarandeerd wat hulp bij kunt gebruiken. Neem contact op met het Hartepad voor een doorbraaksessie, een routekaart naar je hart of een uitgebreid traject. In een kennismakingsgesprek worden al jouw wensen besproken, om zo een optimaal programma uit te zetten.

Het delen van gevoelens

In de moderne tijd lijkt het delen van gevoelens soms een teken van zwakte. Toch is het altijd een optie: luister naar je hart. Alleen jij weet wat er in je hoofd omgaat en alleen jij kunt daar uiting aan geven. Door de weg naar je hart te vinden, kun je vrij praten over je gevoel, of de gevoelens van anderen. Dat stelt je niet alleen in staat om een relatie te onderhouden, maar ook om vriendschappen te sluiten. Kies voor het Hartepad en luister naar je hart.