Zoekt u een goede kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel?

Als u een drukke baan heeft, is het goed om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw kinderen terwijl u op kantoor bent. U kunt ze namelijk altijd bij ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel onderbrengen. Ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel zorgt er al vele jaren voor dat kinderen goed opgevangen worden. Wij werken altijd met professionals die precies weten wat ze moeten doen om het uw kind niet alleen naar de zin te maken, maar ook om ze de dingen te leren die ze nodig hebben. Wij hopen daarom ook dat u een keer op onze site wilt komen kijken om te zien welke mogelijkheden wij als kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel allemaal te bieden hebben. Wij doen altijd ons best om uw kind zo goed mogelijk op te vangen. Dat betekent dat wij zorgen dat deze een goede dag op ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel zal beleven. Wij hebben al heel veel kinderen mogen opvangen en deze hebben het altijd zeer naar hun zin gehad in onze opvang. Wij zorgen er graag voor dat de sfeer in ons bedrijf goed is en dat de kinderen het ook leuk vinden om naar ons toe te gaan. Wij zullen daarom zeer bevorderen dat wij leuke dingen met hen ondernemen, dat zij goed worden in het omgaan met leeftijdsgenoten en dat zij ook op tijd hun eten krijgen. Daar wordt bij ons veel aandacht aan besteed en u kunt er daarom ook zeker van zijn dat uw kind in ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel niet tekort hoeft te komen. Wij nodigen u daarom van harte uit om snel een keer naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is Kinderopvangdeeyckenboom.nl. Hier kunt u ook het formulier vinden waarmee u uw kind kunt aanmelden voor onze kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Wij hopen uw bericht snel tegemoet te mogen zien.

Gun uw kind het beste, breng het naar ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel

Als u uw kind ergens brengt, wilt u natuurlijk dat er zo goed mogelijk op hem of haar gepast wordt. Wij willen u er daarom ook graag op wijzen dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw kind in goede handen is in ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Wij zorgen er daarom ook altijd voor dat wij met gekwalificeerd personeel werken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kind in goede handen is en dat deze een goede dag zal hebben in ons kinderdagverblijf in Capelle aan den IJssel. Het maakt daarbij niet uit hoeveel dagen in de week u uw kind bij ons wilt brengen. Wij zijn vijf dagen per week open en wanneer u vijf dagen gebruik wilt maken van onze diensten, dan is dat altijd mogelijk. Wij hopen u daarom snel een keer te mogen ontvangen op onze site. Wij kunnen u goed uitleggen wat wij u allemaal te bieden hebben.

Heeft u nog vragen?

Mocht u momenteel nog vragen hebben over onze diensten, dan willen wij u graag uitnodigen om een keer een gesprek met ons aan te vragen. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal te bieden hebben. Kortom;

  • wij zorgen goed voor uw kind
  • wij werken met deskundige medewerkers
  • wij zorgen ervoor dat het uw kind aan niets zal ontbreken

Kijk vandaag nog even op onze site om te zien wat wij voor u kunnen doen.