Wat kan de loopbaancoach in Amsterdam voor je doen?

Er zijn maar al teveel mensen die geen plezier hebben in hun werk, en dat is echt ontzettend zonde. Je bent namelijk als je fulltime werkt een ontzettend groot deel van je leven op je werk, en dan is het wel zo fijn als je het naar je zin hebt. De enige oplossing voor meer plezier op je werk is werk zoeken dat bij je past. Als je daarvoor hulp wilt inschakelen, bijvoorbeeld loopbaancoaching in Amsterdam, dan ben je bij Groei Atelier aan het juiste adres. Via Groei Atelier kun je namelijk coaching krijgen op het gebied van werk, en zo op den duur de juiste baan voor jou hebben. Overigens is dit soort loopbaancoaching in Amsterdam ook bedoeld voor mensen die wel al in de goede richting werken, maa liever hogerop willen komen. Het kan immers voorkomen dat je vast zit in je werk, en dat je het gevoel hebt niet te groeien. In dat geval zijn een paar gesprekken met een coach vaak al voldoende om in te zien wat daar voor nodig is. Misschien moet je eens met je baas om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Je zou een cursus kunnen volgen, of andere taken kunnen oppakken die beter bij je passen, waardoor je niet alleen meer leert, maar op den duur ook hogerop komt. De loopbaancoaching in Amsterdam richting zich niet alleen op je mogelijkheden, maar brengt allereerst in kaart waar je goed in bent en waar dus je talenten liggen. Dit is namelijk een van de belangrijkste aandachtspunten voor als je wilt groeien in je baan. 

De analyse van de loopbaancoaching in Amsterdam

Als je bij Groei Atelier aanklopt voor loopbaancoaching in Amsterdam of omgeving dan krijg je allereerst een gesprek over waar je goed in bent. Je kunt diploma’s overleggen, maar ook allerlei tests doen die laten zien waar jouw interesses liggen en wat je talenten zijn. Sommige mensen zijn bijvoorbeeld heel erg analytisch, terwijl anderen super sociaal zijn en een verbindende kracht hebben. Uiteraard let je coach ook erg op je voorkomen en je persoonlijkheid, want jouw nieuwe loopbaan en carrière moeten natuurlijk wel passen bij wie je bent. Bij dit soort loopbaancoaching in Amsterdam kun je ervan op aan dat jouw toegewezen coach veel aandacht besteedt aan de haalbaarheid van jouw dromen op werkgebied. Het is namelijk beter om in behapbare stappen naar een doel toe te werken dan direct iets te verwachten of wensen wat nog ver buiten je bereik ligt. 

Coaching op maat in de regio Amsterdam

Je kunt overigens niet alleen voor loopbaancoaching in Amsterdam terecht bij een van de coaches van Groei Atelier. Ze bieden ook nog de volgende soorten coaching:

  • Stress en burnout coaching
  • Leiderschap coaching
  • Life coaching

Loop je dus tegen bepaalde problemen aan in je leven en ben je even de weg kwijt? Dan kun je bij groei Atelier zowel terecht voor hele algemene life-coaching als loopbaancoaching in Amsterdam. Coaching is echt een cadeautje aan jezelf. het doet je namelijk dingen inzien en stappen zetten die je anders nooit gezet had. En daar wordt iedereen beter van. 

Lees meer…